Mainonnan ja markkinoinnin kehittäminen

Perheemme historia on osakeyhtiömuotoisena lyhyt, muutoin olemme tottuneet puhaltamaan yhteen hiileen jo pidemmän aikaa. Perustimme perheyhtiömme vuoden 2008 lopulla toteuttaaksemme ammatillista unelmaamme. Viimeiset kolme vuotta perheen rouva (Riitta) on hoitanut poikaamme kotosalla isännän (Teemu) touhutessa omistamassaan Mainostoimisto Dynastiassa luovan johtajan tittelillä. Myytyämme osuutemme Dynastiasta perustimme ikioman graafisen suunnittelun toimistomme kotimme alakertaan rakennettuun studioon, jonka lämmöstä olemme antaneet hyvän olomme säteillä asiakkaillemme.

Yrityksemme tekee graafisen suunnittelun töitä alihankintana mainos- ja designtoimistoille. Toki meillä on myös sopivissa määrin omia mainostoimistoasiakkuuksia. Lisäksi teemme TE-keskuksien tuotteistamia Design Start -palveluita sertifioituna asiantuntijana. Toimimme koti-Kajaanista käsin, mutta meidän asiakkaamme ovat sijoittuneet ympäri Suomea. Asiakkaamme edustavat monipuolisesti liiketoiminnan eri osa-alueita kulttuurista remontointiin ja konsultoijista käytäntöönpanijoihin.

Olemme usein huomaamattamme päätyneet toteuttamaan käytännössä oman yrityksemme johtoajatusta, jossa pieni on kaunista. Varsinkin Design Startteja olemme tehneet mikroyrityksille. Olemme kuitenkin tehneet menestyksellistä yhteistyötä vuosikausia kestävissä asiakkuussuhteissa myös itseämme suurempien yritysten ja yhteisöjen kanssa. Tämän mahdollistaa laaja ja laadukas yhteistyöverkostomme, jonka myötävaikutuksella pystymme vastaamaan hyvinkin mittaviin suunnitteluhaasteisiin.

Lähtökohtaisesti pyrimme tuottamaan laadukasta ja hyvin ajan hammasta kestävää graafista designiä reippaalla ja avoimella asiakaspalvelija -asenteella. Tervetuloa Sirviöille!
Yhteystiedot